0500-74 58 40 hej@betl.se

Teama på trysil 2020

Du som är född år 2001 eller tidigare har möjlighet att teama på TRYSIL! En exklusiv möjlighet för dig att vara med bakom kulisserna och se, lära och tjäna tillsammans med våra grymma ledare! I ansökan väljer du en stream, sedan blir du kopplad till en ledare som kommer coacha och vägleda dig under veckan och som du även kan kontakta inför veckan. Under veckan är du med på ledarsamlingar och får testa hur det är att vara ledare. Dessutom betalar du som teamare ett reducerat pris som bekostar mat, boende och liftkort under veckan för 2990 kronor. 

Tveka inte, ansök nu! 

STREAMS

Produktion

Gillar du teknik, ljud, ljus och bild? Då är detta streamen för dig. Här kommer du få vara med och rigga upp inför veckan och även lära och hjälpa till under veckan tillsammans med någon av våra ledare.

Sociala medier

@180skovde TAKEOVER! Gillar du att filma, fota och sociala medier? Då är detta något för dig! Under veckan kommer detta team att jobba med att dokumentera allt som händer under veckan, främst genom våra sociala medier. Det kan handla om att göra en rolig film från dagen i skidbacken, fånga roliga stunder under kvällsamlingen, knäppa goa bilder under veckan eller göra en intervju med en deltagare! The sky is the limit!

Care

Denna stream är för dig som har ett stort hjärta för andra människor. Som bryr dig och är bra på att lyfta och hjälpa andra. Under veckan kommer du vara med i förbön på våra möten och vara med som hjälpledare i våra SQUADS. Detta innebär att  man samtalar kring kvällssamlingen, kollar läget med alla i gruppen och ber tillsammans.

Happenings / lekar

Är du en person som tycker det är kul att fixa program, lekar, tävlingar och att styra upp saker för andra personer? Då är detta något för dig! Under veckan kommer du få vara med och göra lägret riktigt kul, minnesvärt och skapa en grym stämning. Du kan få vara med och fixa allt ifrån film eller lek i bussen, till aktivitet i skidbacken eller vara med och hålla ihop kvällssamlingen innan mötet! Kom igen, det blir kul!

Frågor och svar

Vem får teama?

Den som är född 2001 eller tidigare kan ansöka om att teama på Trysil. Du ansöker och när du blir antagen så kontaktar vi dig. 

När är det?

Resan går till Trysil 10-15/2 2020. När du är anmäld får du ett bekräftelse brev med mer information om tider för avresa och hemkomst. Där kommer vi även att bjuda in dig till en ledarträff inför lägret, den kommer att vara under början av Januari. 

Vad kostar det?

2990 kr för fyra dagar med liftkort. I kostnaden är resa, boende, mat och liftkort inkluderat. Det som tillkommer är mat på resan dit och hem samt om du vill hyra utrustning.