0500-74 58 40 hej@betl.se

Vårt hus

Vårt Hus är namnet på vårt sociala center i Bet:L Pingst och är en plats dit du är välkommen! Här samlar vi en rad olika mötesplatser och insatser för att hjälpa människor och erbjuda en gemenskap och meningsfull vardag.

FRUKOST

Måndagar och fredagar har vi öppet med frukost och fika 10.00-12.00 i vår cafédel. Ingång Södra Entrén (Lögegatan 1). Dessa träffar är öppna för alla, för dig som önskar ha en plats att komma till i vardagen eller för dig som vill vara med som volontär i Vårt hus!

KONTAKT

E-post: emma.widmark@betl.se

Telefon: 0500-74 58 48

MATHJÄLPEN

Varje vecka hämtar vi upp matsvinn i olika butiker i Skövde. Detta packas sedan om och delas ut till behövade i vår stad. Vi har utdelning två dagar veckan, måndagar och torsdagar. I dagsläget har vi ca 100 hushåll registrerade som varje vecka hämtar matkassar. Det kostar 30 kr varje gång man hämtar sina matkassar. För att få hjälp behöver man ansöka genom att komma till kyrkan en måndag eller torsdag mellan kl 18-19 för att fylla i en pappersansökan.

Just nu har vi fullt,
vilket gör att det tar lite tid innan du får något svar.

KONTAKT

E-post: mathjalpen@betl.se
Telefon: ‭076-792 71 39‬

Samarbetspartners

SKOLHJÄLPEN

I augusti kommer vi att genomföra Skolhjälpen i samarbete med Team Sportia. Många i vår egen stad har det tufft när skolstarten börjar och vi som kyrka har en önskan att få hjälpa till. I år kommer vi köpa in paket bestående av:

ryggsäck

gympapåse

shorts

t-shirt

gympaskor

Vår fokus är att hjälpa barn som börjar förskoleklass upp till åk 6.

KONTAKT

E-post: skolhjalpen@betl.se

Samarbetspartners