0500-74 58 40 hej@betl.se

The story of Christmas

Den välbesökta och uppskattade julföreställningen The Story of Christmas är tillbaka! En upplevelse med julens mirakel i centrum. Föreställningen har genom åren blivit uppskattad för sin bredd där musik varvas med humor och spännande inslag som ramar in julens budskap på ett fängslande sätt. Detta år kommer showen äga rum på Stadsteatern under tredje advent och vi utlovar maximal julkänsla!

Tider för showen är lördag 16 & 18.30 och söndag 16 & 18.30.

BILJETTER

En biljett kostar 109 kr. Du köper dina biljetter här på hemsidan eller fysiskt på Bet:L Skövde, Kulturhuset i Skövde eller Turistbyrån i Skövde.

I samband med årets The Story of Christmas kommer det finnas möjlighet att ge en gåva till Julhjälpen. Vad Julhjälpen är och hur du kan vara med hittar du mer information om på Julhjälpens hemsida. 

upplev the story of christmas

I år är The story of Christmas tillbaka på Stadsteatern i Skövde. Hela showen kommer vara fylld av maximal julkänsla och har premiär under tredje advent. Showen passar bra för hela familjen och håller på ungefär en timme. Våra julvärdar finns på plats och tar hand om er från början till slut, innan showen finns det glögg samt tid för gemenskap utanför statsteatern där vi ser fram emot att få välkomna dig!

ÅRETS BÄSTA JULKLAPP – SKÄNK EN BILJETT!

Vill du vara med och hjälpa någon annan att kunna gå på The Story of Christmas? Varje biljett kostar 109 kr, för att vara med och sponsra swisha de antal biljetter du vill skänka till 123-237 70 18 märk ”sponsor TSOC”

Du kan också enkelt scanna koden nedan.

Vanliga frågor och svar

Tid & Plats

Tredje advent kommer vi att erbjuda fyra föreställningar på Stadsteatern, Skövde. 

Du kan välja mellan följande tider:
10/12 16.00 & 18.30
11/12 16.00 & 18.30

 

Hur lång är showen?

Showen är ca 1 timme lång och innehåller maximal julkänsla med såväl sång, dans, humor och julens mirakel mitt i centrum.

Vart köper jag mina biljetter?

Du köper dina biljetter här på hemsidan. 
Du kommer även kunna köpa biljetter på plats i Skövde Pingst efter Gudstjänst samt på Kulturhuset och Turistbyrån i Skövde.

Är det bestämda platser?

Det är numrerade platser på Stadsteatern. Du väljer plats är du köper biljetter.

Tolkning?
Vi erbjuder tolkning under två av föreställningarna.
Tid: Lördag 19.00 och Söndag 14.00
Språk: Arabiska och Engelska
Kostnad?

Biljetten kostar 110kr
Gratis för barn under 5 år som sitter i vuxens knä. Annars krävs biljettköp.

Barnpassning

Detta år erbjuder vi tyvärr inte barnpassning. Men showen passar de flesta åldrar!

Handikappanpassning?
Våra lokaler är handikappanpassade och utrustade med såväl ramp, hiss och handikapptoalett.

När du köper din biljett till showen kan du välja en handikappanpassad plats. Vi kommer att erbjuda tre stycken platser per föreställning (sektion ett) och för ledsagare är biljett gratis.

Vart ska jag parkera?

Runt omkring kyrkan är det begränsat med parkeringsmöjligheter och därför hänvisar vi till parkeringarna som finns runt om i Skövde. Den största och närmsta parkeringen till kyrkan är Arena Skövde. Du hittar parkeringsmöjligheter enkelt via denna länk: https://karta.skovde.se/mycartawebmap/#m=Parkeringskartan

När ska jag vara på plats?
Kom gärna 30 min innan utsatt tid för showen. Vi bjuder på glögg innan showen samt erbjuder garderob därför är det bra att du är i god tid så att du kan få njuta av hela The Story of Christmas-upplevelsen!

VOLONTÄR

Vill du vara med som volontär på The Story of Christmas? Anmäl dig via länken nedan.