0500-74 58 40 hej@betl.se

Kul att du har hittat hit

Den här sidan är till för att hjälpa dig ta ett nästa steg i att lära känna Jesus och bli en del av vår kyrka. Börja gärna med att kolla på filmen och fortsätt sidan neråt.

FEM STEG FÖR DIG ATT VÄXA VIDARE I.

1. Följ Jesus

Att ta emot Jesus i sitt liv är det bästa beslutet och vi vill säga Grattis om du tagit det idag! Att följa Jesus är en resa där dopet i vatten är ett första steg. Därefter vill den helige Ande hjälpa oss att bli mer lika honom, där kan en Alphakurs vara en bra start för att lära sig mer om den kristna tron.

2. Gå med i uppdraget

Du får vara med! Vi har fått uppdraget att gå ut med budskapet om Jesus och det kan se så olika ut. Vll du veta mer om hur du kan vara med? prata med någon av våra pastorer eller ledare så berättar vi gärna om hur du kan få vara en del av uppdraget!

3. Välj gemenskap

Kyrkan är en plats där du och jag delar gemenskapen med andra troende. Vi ses varje söndag 11.00 och även våra connectgrupper. En connectgrupp är en liten grupp i den stora kyrkan där vi delar livet och tron tillsammans. Vårt mål är att alla som vill ska kunna vara med i en connectgrupp.

4. Ta med en vän

Det bästa du har fått är det bästa du kan ge vidare. Jesu hjärta är att alla människor ska få veta vem han är. Vem vill du bjuda med? Ta med en vän, vi har alltid plats för fler!

5. Ge generöst

Det handlar inte om samma gåva där vi jämför oss med varandra men om samma uppoffring utifrån våra förutsättningar. Vi ger inte utifrån tvång utan fri vilja och Gud älskar en glad givare! Vi uppmuntrar till tiondegivande och du kan även rikta din kyrkoavgift till vår kyrka.
Läs mer nedan eller en ekonomisk gåva kan ges till swish 123 237 70 18 eller bg 575-3082.

Vill du samtala med någon?

Vet du inte vad du ska fylla i?

Skicka ett mail till hej@betl.se så hjälper vi dig vidare.